Kun ulkomainonnan
teho tuplaantui.

Ajattele, jos mainospintasi keräisi saman määrän kontakteja niin päivällä kuin yölläkin. Ajattele, jos päivän pituudella ei ole merkitystä kontaktien määrään - jolloin pimeä syksy ei haittaisi mainospintasi tehoa. Samaan aikaan kuvittele, että tämä mainoslaite kestää rankatkin sääolosuhteet, eikä sen valot sammu, vaikka pitäisit mainostaulua päällä monta vuotta yhtämittaisesti. Se on totta.

Sinulla on mahdollisuus päivittää perinteinen mainoslaitteesi valaistuksi mainokseksi joka kääntää katseet ja kerää kontaktit myös iltaisin ja pimeämpänä vuodenaikana.

Me olemme
BS BeStones Oy

Bussit, raitiovaunut ja junat keräävät paljon kontakteja kun on riittävästi päivänvaloa. Käännä tämä ominaisuus voitoksesi ja kerää nämä kontaktit hyödyksesi myös iltaisin ja pimeinä syys- ja talvipäivinä.

BS BeStones Oy tarjoaa ja on tarjonnut asiakkailleen edistyksellisiä valomainos- ja opasteratkaisuja jo vuodesta 1996 lähtien.

Erikoisalaamme ovat ohuen ohuet reunalta valaistut valomainokset. Suuri valoteho, pieni virrankulutus sekä siro, mutta kestävä rakenne ovat tuotteidemme tärkeimmät ominaisuudet.

Ei enää puoliksi pimeitä mainostauluja

Kun valitset LED-valaistun valomainoksen tai -opasteen, valitset samalla pitkän käyttöiän ja tasaisesti valaistun mainospinnan. Mikä parasta: LED kuluttaa arviolta jopa 50-70% vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin.

Loisteputket ja muut huoltoa tarvitsevat valonlähteet on aika unohtaa. Tuotteidemme tärkein ominaisuus on niiden huoltovapaus, josta huolen pitää sadat pienen pienet LED-valot mainospintojen reunoilla. Kaikki valaisukomponentit ovat täysin vesitiiviitä ja suojattu niin pölyltä kuin tärinänkin haittavaikutuksilta.

Näiden ominaisuuksien lisäksi LED on paras valonlähde myös käyttölämpötilojensa puolesta. LED toimii myös niin -30°C pakkasessa kuin 40°C kuumuudessa. Anna meidän hoitaa teknisten yksityiskohtien miettiminen puolestasi. Valomainostemme LED-moduulien rakenne ja virransyöttö on suunniteltu siten, että eteen ei tule tilannetta, jolloin koko valomainos olisi pimeänä.

Vaihda vain mainos

Tuotteemme on tehty vain parhaista komponenteista ja materiaaleista ja suunniteltu kestämään niin suuria pakkasia kuin kovia helteitäkin.

Enää sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta, kuin mainosten vaihdosta. Sekin on tehty erittäin helposti: valomainostemme alumiiniset kehykset voidaan avata kokonaan, jolloin mainos voidaan vaihtaa nopeasti ja ilman työkaluja.

Tekniset tiedot

Valomainokset on suunniteltu erikoiskohteisiin kuten bussit,
raitiovaunut ja junat.

Mainosmateriaali:
Kennolevy
Kehysten materiaali:
Alumiini
Koko:
Määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan
Valoteho:
Määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan
Valonlähde:
Teho-LED
Tiiviysluokitus:
IP65
Käyttölämpötila:
-30°C ... 40°C

Ota meihin yhteyttä

Kerromme sinulle mielellämme lisää siitä, miten mainospintamme toimii ja miten sinä voisit hyödyntää sitä omassa toiminnassasi.

info@illuminatedbussides.com
www.illuminatedbussides.com

BS BeStones Oy
Hiekkamäentie 5
FI-01150 Söderkulla
Finland

Tel. +358 10 322 9882